Tehnika senčenja obrva je odličan tretman koji podrazumeva oblikovanje i popunjavanje sitnih prazina na obrvama i kože koja se nalazi ispod željenog oblika čime se dobija obrva koja je punija, a opet prirodnog izgleda.

Nije važno da li je vaša prirodna dlaka svetla ili tamna, senkom dobijamo podlogu koja se prilagođava  prirodnim dlakama.

Tretman senčenja obrva traje pola sata a postignuti efekat čak četiri nedelje. Nakon četiri nedelje tretman se može ponoviti. Važno je znati da senka u sebi ne sadrži ni jednu od štetnih materija, pa se ovaj tretman možete raditi i češće. Iskustvo iz prakse pokazalo je da je jednom mesečno sasvim dovoljno.

Senka ravnomerno bledi, što znači da neće doći do pojavljivanja delova koji su tamniji ili delova koji su posvetleli u odnosu na površinu koju obrva pokriva. Ne pojavljuju se tragovi senke prilikom čišćenja ili brisanja lica peškirom. Jedino što treba izbegavati jeste piling lica.

Nakon tretmana senčenja obrva imaćete osećaj da su vaše obrve konačno kompletne i gušće nego inače, bez bilo kakvih bolnih zahvata, što potvrđuju i brojni zadovoljni klijenti.