Noge i stopala su najopterećeniji deo našeg tela. Kompletna nega stopala koju pružamo učiniće Vaš korak lakšim a stopalo lepšim.

ESTETSKI PEDIKIR

estetski-pedikirKoža na stopalima stari brže od kože ostalih delova tela, jer je podvrgnuta brojnim spoljnim uticajima kao sto su obuća, fizičko opterećenje itd.

Estetskim pedikirom se neguje koža stopala i ulepšava izgled noktiju. Nakon tretmana, Vaša stopala će izgledati odmorno i negovano.

SPA PEDIKIR

Luksuzni spa pedikir uključuje dubinski piling za meku i glatku kožu, masku za negu i opuštajuću masažu, uz sređivanje i lakiranje noktiju.

Spa pedikir je sistem posebnih proizvoda koji za cilj imaju unapređenje klasičnog pristupa u pedikir tretmanima u poseban vid zadovoljsva.

PARAFINSKO PAKOVANJE STOPALA

parafinsko-pakovanje-stopalaVrlo često se susrećemo sa problemom ispucalih peta i zadebljalih zanoktica na noktima. Kao rešenje možete iskoristiti tretman parafinskog pakovanja stopala kojim ćete poboljšati cirkulaciju, održati vlažnost i elastičnost kože. To je vrsta pilinga za stopala koji vam je  nephodan isto koliko i piling lica.

Efekat parafinskog pakovanja stopala vidljiv je već posle prvog tretmana.