Anticelulit masaže su vrlo zastupljene masaže jer je celulit veliki problem žena godinama unazad.

Celulit nije samo estetski problem već se smatra i zdravstvenim problemom.

Celulit se stvara u vezivnom tkivu a sastoji se od masnoća, vode i štetnih toksičnih materija. Nedovoljno izbacivanje toksina iz tela smanjuje protok krvi i limfe sto dovodi do gomilanja štetnih materija i  rezultira pojavom „narandžine kore“.

anticelulit masažaRučna anticelulit masaža je je vrlo delotvorna metoda kojom na prvom mestu poboljšavamo  poremećenu mikrocirkulaciju, vraćamo koži elastičnost i stimulišemo metabolizam. Anticelulit masažom tretiraju se kritične zone na takav način kojim se eliminišu nakupljeni toksini,masne naslage i voda. Ova stimulativna i intenzivna masaža prodire duboko u tkivo, što predstavlja temelj u svakoj borbi protiv celulita.

Vrlo je važno da se pored intezivnih anticelulit masaža promeni način ishrane i unosi dovoljno tečnosti. Bilo bi poželjno da se uz to fizički aktivirate da bi efekat bio potpun i celulit u kratkom roku uklonjen.

Preporučuje se svakodnevno u trajanju od 5 dana, a po potrebi se tretman može nastaviti još jednim paketom anticelulit masaža.

Za bolji efekat preporučujemo i anticelulit masažu sa termo pakovanjima.

Trajanje: 60 min.